A gardróbszekrények készülhetnek nyíló, vagy tolóajtós kivitelben.

A házakban, lakásokban gyakran találkozhatunk csak tárolásra kialakított helyiséggel,vagy falbeugrással,amely kitűnő helye lehet egy beépített gardróbnak, vagy gardróbszobának. Manapság nagyon népszerű főleg a méretei miatt, mert nagyon sok mindent elnyel. Egy komfortos gardróbszekrényben vagy gardróbszobában nemcsak a ruhatárunkat helyezhetjük el, hanem egyéb, ritkán használt tárgyaink is helyet kaphatnak itt. Az áttekinthető tárolásnak köszönhetően könnyedén válogathatunk ruháink között.

 

A helyiség belső kialakítása három módon történhet. Állványokkal, modulokkal, amelyek a későbbiekben rugalmasan alakíthatók, esetleg panellapokhoz erősített elemekkel vagy szekrényekkel. A belsőelemek: vállfák, fiókok, kihúzható akasztó rudak, ruhalift… ezek opcióként választhatók. Kinek mire van nagyobb igénye.

 

A tolóajtók betétjeit egyedileg lehet megválasztani, óriási típus- és színválaszték alapján. Közel 150 féle laminált bútorlap, egyedi színre pácolt furnéros anyagok,tükör, matt üvegek, bármilyen színre festett üvegek, illetve széles választékú bambusz, illetve rattan anyagok közül lehet választani, illetve ezeket osztással lehet variálni egy frontrendszeren, illetve egy ajtón belül is.

Gardróbkészítés,tervezés ügyben, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Reklámok